En dag kvar!

I morgon är det dags för den första 30 Day Challenge. Eftersom att skriva inte riktigt är min grej har jag fuskat lite och gjort ett utkast, men det är långt ifrån färdigt. Måste hitta några bilder också, annars blir det nog lite tråkigt att läsa.

Nu skall jag titta på en av mina nya favorit serier Falling Skies. Den är sjukt bra, så till alla sci-fi fans: Ni måste se den!

 
Bildkälla
 

30 Day Challenge

Nu har det gått lite mer än ett halv år sedan jag startade min blogg och jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag skall blogga om :P I princip så säger alla guider till den "perfekta bloggen" att man skall ha ett tydligt tema så att folk återkommer.
 
Men eftersom att jag nu har så svårt att bestämma mig om vad jag skall skriva om tänkte jag göra en så kallad 30 Day Challenge i september som passande nog är 30 dagar. Jag tänkte att det skulle vara en kul grej samtidigt som jag kanske kommer på vad det är jag vill skriva om :)
 
Den jag skall använda mig av hittade jag hos Retrolovers rockabillyblogg. Jag har modifierad den lite grann.  

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – En favorit

Dag 03 – Min favoritbomma

Dag 04 – Det här åt jag till frukost

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Musik jag lyssnar på

Dag 11 – Ett citat

Dag 12 – En första

Dag 13 – Vad jag gör på min fritid

Dag 14 – Min idol

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – En låt jag har på hjärna

Dag 20 – Någon som betyder mycket för mig

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – I min handväska/ryggsäck

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det bästa med månaden som har gått


We still Rock N Roll

Nu närmar sig skolstarten med stormsteg. På torsdag är det dags för någon form av introduktion av tyska kursen som jag skall läsa. Det är så mycket saker som skall fixas fram tills skolstarten. Skaffa kurslitteratur, block, blyertsstift till min stiftspenna, suddgummi, en kalender. Tur att man får lite mer i studiebidrag när man går på universitetet. Annars hade det blivit sjukt dyrt.
 
Tiden går så sjukt fort de sista veckorna innan skolstarten. Det känns lite konstigt att börja om på nytt. Att inte känna någon över huvudtaget, bara ny ansikten. Jag hoppas att någon kommer att prata med mig eftersom att folk har en tendens att ignorera mig. Det vore kul att träffa lite nya människor, jag har inte direkt så många nära vänner. Jag har förlorat många vänner genom åren. De flesta av dem har jag varit väldigt tajta med. Och helt utan förvarning har de sagt upp vår vänskap. Men vill de inte vara vän med mig så är de heller inte värda min vänskap.

 

Linnéa