Stardust

Minns ni den där sångaren som vann Eurovision 2010 Lena? Hade nästan glömt bort henne tills de började spela henne på radion igen. Så efter att hört henne ett par gånger på radion bestämde jag mig för att ta reda på vad som hände med henne efter eurovision. Det visade sig att hon släppt tre album! Så jag läste lite till och fick reda på att hon hade samarbetat med Miss Li på sitt tredje album. Jag har aldrig varit något fan av Miss Li, men jag var ändå nyfiken på att höra hur deras samarbete lät och det jag är inget jag ångrar. Stardust är världens mysigaste album och ett trevligt avbrott från all kommersiell som man lyssnar på nu för tiden. Så jag rekommenderar varmt att man lyssna på Stardust.

Whut's UP?!?

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Lovar att jag skall bättra mig. Just nu håller jag på med en ny blogg design för en fan-fashion-blogg. Den börjar se riktigt bra ut. Dock är jag ganska sur för att jag inte får till det ##### bildspelet i headern :@ Det vill liksom inte byta bild. Usch vad jag hatar när saker inte funkar som jag vill! Aja det finns nog säkert en lösning på problemet som jag snart kommer på, hoppas jag ;)

WTF

Inte jag har något emot Robin Stjernberg som person, men hans låt sög och jag är skäms verkligen för att det är den låten som skall representera Sverige i Euorovision. Jag försåt inte hur ett land med några av världens bästa låtskrivare kan producera så himla dålig musik. Man blir ju nästan mörkrädd. I vilket fall grattis till Robin, även om jag hade sett en annan sångare som vinnare.

Linnéa